Kotia etsivät

SONJA


Laji: Kissa
Ikäarvio: Syntynyt 2016
Sukupuoli: naaras

Tässä on aivan ihana Sonja. Sonja on arviolta 5-6 vuotias ulkona elänyt tyttönen. Sonja on täysin kesy mutta sylikissa hän ei ole. Rapsutukset ja silitykset ovat Sonjan lempijuttuja. Sonjan on oltava uuden kodin ainoa kissa koska ei tule toimeen muiden kissojen kanssa sekä erikoisruokavalionsa vuoksi. Sonjan ruuan sulatus on kokenut kovia entisessä elämässä ja vatsa turvottaa herkästi ja vatsa menee löysäksi. Sonjan on syötävä loppu elämänsä: Royal Canin gastrointestinal fibre response kuivaruokaa, Virbac neutered&entire kuivaruokaa sekä silloin tällöin 1-2 kertaa viikossa Royal Canin neutered weight balance märkäruokaa. Ruokaa on myös säännösteltävä! Sijaiskodissa hän on saanut sekoituksen molempia kuivaruokia aamuisin ja iltaisin. Kun hän on syönyt niin ruokakuppi otetaan pois. Pakkanen on purrut Sonjan korvanlehdet, neiti on siitäkin huolimatta erittäin kaunis. Myös lapset, kovat äänet ja äkkinäiset liikkeet jännittävät joten Sonjaa ei luovuteta lapsiperheisiin eikä koteihin jossa on muita eläimiä, ainakaan kissoja tai koiria. Sonja on kiltti, hellyyttä rakastava ja kovasti jutteleva neitonen josta saa maailman parhaan ystävän! Sonja luovutetaan madotettuna, rokotettuna kahteen kertaan, sirutettuna ja leikattuna sekä fiv/felv-testattuna (neg.) .

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Sonjalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Sonjalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

VIIRU


Laji: Kissa
Ikäarvio: Syntynyt 2019
Sukupuoli: naaras

Viiru etsii omaa loppuelämän kotia. Viiru on hyvin utelias nuori neiti, joka on oppinut luottamaan ihmiseen vaikka onkin vielä hieman varuillaan. Hän hakee kuitenkin ihmiseltä rapsutuksia ja kiehnaa jaloissa ja nauttii jopa saunomisesta. Viirulle kissakaverit ovat tärkeitä, joten tulevassa kodissa tulee olla kissa tai kissoja. Koirakotiin Viiru ei sovellu, sillä Viiru pelkää koiria. Viiru tykkää leikkiä yksikseen ja nauttii myös kun häntä leikitetään. Sijaiskotiin tullessaan Viirulla oli ripuliongelmia mutta asiaa tutkittiin laajasti eläinlääkärissä, mutta mitää syytä ei löytynyt. Viiru saattaa siis esim. stressatessaan reagoida niin että vatsa ei toimi kunnolla. Kuitenkin nyt on jo monta kuukautta asusteltu sijaiskodissa ilman minkäänlaista ripulointia. Viiru luovutetaan madotettuna, rokotettuna kahteen kertaan, sirutettuna ja leikattuna sekä fiv/felv-testattuna (neg.) .

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Viirulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Viirulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

SILVIA ja MADELEINE


Laji: Kissa
Ikä: Silvia synt.2018 ja Madeleine synt. kevät 2021
Sukupuoli: naaras

Silvia on emo ja Madeleine on hänen pentunsa. Silvia aristaa vielä ihmistä mutta alun suhinat ihmistä kohtaan ovat jääneet pois ja se uskaltaa jo hieman rentoutua ihmisen seurassa vaikka ei vielä lähelleen päästä. Silvia tykkää kuunnella kun sille juttelee ja se räpsyttää silmiään vastaukseksi. Madeleine on rauhallinen ja vähä vetäytyvä kissa. Madeleine hakee turvaa emostaan, joten siksi ne hakevat yhteystä loppuelämän kotia. Madeleine tulee kuitenkin jo ihmisen lähelle, etenkin silloin kun ihminen istuu lattialla ja tarjoaa herkkuja. Herkut Madeleine uskaltaa hakea ihmisen kädestä. Madeleine pitää leluista ja tykkää myös siitä että ihminen leikittää sitä. Tytöt luovutetaan leikattuna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna x2. Emo Silvia on fiv/felv-testattuna (neg.)

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Silvialle ja Madeleinelle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit äidille ja tyttärelle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

TOIVE ja TÄHTI


Laji: Kissa
Ikä: Syntyneet elokuu 2021
Sukupuoli: naaras

Pienet tytöt etsivät omaa yhteistä loppuelämän kotia! Tähti ja Toive ovat emon hylkäämät pennut ja he ovat kasvaneet ihmisen hoivissa. Tähti on tosi vauhdikas ja riehakas, selvästi johtajatyyppiä. Tähti saa aina Toiveenkin mukaan juoksu-ja hyppykilpailuun. Iltaisin rauhotutaan ja he tykkäävät seurailla tapahtumia ihmisen olkapäällä tai kaulalla rentoutuen. Toive on selvästi hieman rauhallisempi ja varautuneempi,varsinkin vieraiden ihmisten suhteen. Toive innostuu välillä Tähden mukana vaudikkaaseen menoon. Molemmat ovat sylikissoja jotka nauttivat vatsan rapsutuksista ja muusta paijaamisesta. Tähti ja Toive täydentävät toinen toisiaan, tykkäävät kaikenlaisesta toiminnasta ja leikeissä vauhtia riittää! Tytöt luovutetaan madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna x2.

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Toivelle ja Tähdelle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit tytöille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info