Kotia etsivät

SIPE ja SAKU


Laji: Kissa
Syntynyt: ikä noin 4 vuotta
Sukupuoli: uros

Sipe ja Saku - kissapojat etsimässä yhteistä rauhallista kotia Sipe (musta) on tästä kaksikosta rohkeampi, uteliaampi ja hassumpi. Sipe rakastaa tähystellä ikkunasta lintuja, oravia ja mitä ikinä hän sattuu näkemäänkään. Luonnon eläimille voikin sisätiloista turvallisesti säksättää ja vähän tassulla taputella ikkunan pintaa samalla. Sipelle olisikin erityisen tärkeää saada tähystyspaikka, tai useampi, ikkunan ääreen. Sipe uskaltaa tulla haistelemaan turvallisen ja rauhallisen ihmisen kättä, mutta kosketuksesta ei hänkään vielä välitä. Saku (beigeoranssi) onkin varsin komea kissaherra, muttei taida itse ihan ymmärtää kuinka söpö hän onkaan. Sakukin saattaa tulla välillä Sipen seuraksi ikkunalle seuraamaan ulkomaailman touhuja, mutta viihtyy eniten sivummalla nautiskelemassa hiljaisesta maailmanmenosta. Saku on tästä kaksikosta ujompi ja arempi eikä uskalla vielä tulla kosketusetäisyydelle, ja jos ihminen lähestyy liian lähelle, saattaa oman arvonsa tunteva komistus vetäytyä kauemmas ja vähän kiltisti sähähtää. Pojat tykkäävät leikkiä itsenäisesti ilman ihmisen sekaantumista asiaan. Leikkiä heillä on yhdessä ja erikseen, Sipen ollessa kuitenkin leikkisämpi. Välillä pojat ottavat yhdessä juoksusprinttejä, välillä vähän painitaan, mutta sitten vetäydytään taas päikkäreille vieri vieressä tai sitten näköetäisyydelle kaverista. Sipe saattaa myös painia ihan itsekseen maton kanssa, jos Sakua ei juuri silloin painileikit kiinnosta. Sakukin saattaa välillä innostua leikkimän ihan itsekseen leikkihiirellä tai -pallolla. Pojat ovat vahvasti toisiinsa tukeutuva kaksikko, joten heille pitäisi ehdottomasti löytyä yhteinen, rauhallinen koti, jossa on mahdollisimman vähän muutoksia tiedossa, että voivat rauhassa jatkaa rohkaistumista. Kumpikaan heistä ei pidä kovista äänistä ja nopeista liikkeistä, joten pikkulapsiperhe ei ole heille oikein sopiva. Paras koti heille voisikin olla aikuisen pariskunnan tai sinkkutalouden koti, jossa riittää rauhallista seuraa. Nykyisessä sijaiskodissa heillä ei ole kokemusta muista eläimistä saatika lapsista, mutta rohkeasta kissakaverista voisi olla hyötyä molemmille. Saku ja Sipe ovat käyneet hammaslääkärissä kesäkuussa. Sipellä hampaat kunnossa ja Sakulla yksi hammas poistettiin. Sakullä on myös lanneristiluu epäsymmetrinen (LTV3), mikä ei tällä hetkellä vaivaa Sakua mutta sitä tulee seurata tulevassa kodissa. Pojat luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Luovutusmaksu: 350 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Sipelle ja Sakulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit näille pojille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MAIKKU


Laji: Kissa
Syntynyt: syksy 2021
Sukupuoli: naaras

Maikku on utelias ja leikkisä. Se rakastaa muita kissoja ja tulee toimeen kaikkien kissojen kanssa. Maikku jännittää vielä ihmistä mutta kulkee rohkeasti ympäri asuntoa ja tulee ihmisen lähelle mutta ei anna vielä koskea. Ainakin yksi kissakaveri on tulevassa kodissa oltava. Maikku tykkää palloradalla ja kun ihminen heittelee palloja, se juoksee hakemaan niitä. Maikku luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Maikku on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Maikulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Maikulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

KYYHKYNEN


Laji: Kissa
Syntynyt: 2020
Sukupuoli: uros

Kyyhkynen on n.3-4v kastroitu poikakissa. Kyyhkynen on ystävällinen ja hyvin seurankipeä. Kyyhkynen tulee toimeen toisen kissan kanssa. Se leikkii mielellään palloilla. Kyyhkyselle on selässä spondyloosi, mikä on etenevä luustosairaus. Tällä hetkellä Kyyhkynen voi hyvin. Se on kuitenkin otettava huomioon eikä sitä saa nostaa syliin, vaan se tulee kun itse haluaa. Tulevaisuudessa Kyyhkynen saattaa tarvita kipulääkettä, jos sairaus äityy pahaksi. Kyyhkysellä on myös hampaita lähtenyt suusta. Eläinlääkärin tarkastuksessa ei tällä hetkellä nähty syytä lähteä hammashoitoihin, mutta ne pitää ottaa huomioon tulevaisuudessa. Suuta ei voi jättää hoitamatta. Näiden vuoksi Kyyhkynen etsii kotia, joka ymmärtää ja tiedostaa etukäteen, että tulevaisuudessa kissa voi tarvita eläinlääkäriä paljon ja edessä saattaa olla suun hoitoa vaativia toimenpiteitä. Selän spondyloosin takia sitä ei anneta pikkulapsiperheeseen. Uudella kodilla pitää olla myös taloudellinen mahdollisuus antaa Kyyhkyselle asianmukaista hoitoa, kun se sitä tarvitsee. Se annetaan vain sisäkissaksi. Kyyhkynen luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Kyyhkyselle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Kyyhkyselle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

PATU


Laji: Kissa
Syntynyt: huhtikuu 2023
Sukupuoli: uros

Patu on komea nuoriherra. Patu ei vielä anna ihnmisen koskea itseään mutta pienestä arkuudesta huolimatta, Patu on hyvin aktiivinen ja utelias. Patu ei pelästy ovikelloa ja vieraita mutta ei lähempää kontaktiakaan halua vieraisiin ottaa. Patu leikkisä ja tykkää palloista ja etenkin kepin varressa olevista naruleluista kun ihminen leikittää sitä. Patulla on vähän paha tapa kiusata toisia kissoja, joten se voisi sopia ainoaksi kissaksi. Patun lempipaikka on kesäisin ja jopa talvisin lasitettu parveke. Patu luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Patu on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Patulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Patulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

PETE ja PIMU


Laji: Kissa
Syntynyt: huhtikuu 2023
Sukupuoli: uros ja naaras

Saman näköiset sisarukset Pete ja Pimu etsivät uutta kotia. Molemmat ovat vielä hieman arkoja mutta molemmat ovat silti erittäin reippaita ja vauhdikkaita, kavahtavat hieman äkkinäistä lähestymistä, mutta nukkuvat yön vieressä,ovat myös tottuneet muihin kissoihin, turvautuvat toisiinsa ja pelaavat mielellään pallopelejä. Pimu antaa silittää ja rakastaa kun sen turkkia harjataan, veli Pete seuraa sivusta kiinnostuneesti. Pete ja Pimu voivat hakea uutta kotia joko yhdessä tai erikseenkin. Pete ja Pimu luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä fiv/felv-testattuna neg.

Luovutusmaksu: 350 € yhdessä tai 200e/kpl

Olisiko sinulla loppuelämän koti Petelle tai Pimulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit sisaruksille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

ANTERO


Laji: Kissa
Syntynyt: toukokuu 2022
Sukupuoli: uros

Antero on vielä hieman arka mutta ei säntää tuttua ihmistä piiloon vaan jää loikoilemaan lempipaikalleen. Se seuraa ihmisen touhuja lähempää ja kauempaa. Anteron luonteen vuoksi se ei sovi pikkulapsiperheeseen. Antero kiehnaa jo tutun ihmisen jaloissa, mutta ongelmana Anterolla on tassulla lyöminen satunnaisissa tilanteissa. Muista kissoista Antero ei tee suurta numeroa, sietää kyllä ja tulevassa kodissa voisi olla vanhempi rauhallinen kissakaveri. Antero luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Antero on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Anterolle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Anterolle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

SIIRI


Laji: Kissa
Syntynyt: 2020
Sukupuoli: naaras

Siiri on arviolta 3-4-vuotias tyttökissa, joka tuli yhdistykselle pentuineen. Siiri on vähän vetäytyvä, joten sille haetaan rauhallista kotia. Siiri hakee kädestä herkkuja ja samalla sitä voi saada rapsutella niskasta, mistä hän nauttii. Siiri tulee toimeen joidenkin rauhallisten kissojen kanssa. Paras koti on aikuisten koti tai lapset rauhallisia teini-ikäisiä ja kissakaverista on varmasti hyötyä Siirin kesyyntymiselle. Toisen kissan seurassa Siiri antaa myös silittää itseään ja nauttii siitä. Siiri tarvitsee vielä aikaa rohkaistuakseen olemaan enemmän ihmisen seurassa. Se tulee kuitenkin nukkumaan esim sohvalle. Siiri tykkää myös katsella ikkunasta ulos kiipeilypuussa Siiri luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Siirille?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Siirille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

DEGUJA


Laji: Jyrsijä
Syntynyt:
Sukupuoli: uroksia ja naaraita

Yhdistyksellä kodinhakijoina uros ja naaras deguja. Mikäli olet kiinnostunut antamaan kodin deguille, ota yhteyttä!

Luovutusmaksu: kysy lisää