Kotia etsivät

TOIVO JA HERTTA


Laji: Kissa
Syntynyt: Toivo synt kevät 2021, Hertta 3 vuotta
Sukupuoli: uros ja naaras

Toivo on keväällä -21 syntynyt leikkautettu kollipoika. Hänellä virtaa riittää ja on mielellään kaikessa mukana. Toivo antaa ottaa syliin, mutta ei jää siihen. Se nukkuu ihmisen jaloissa, rakastaa harjaamista ja rapsuttelua. Ja masurapsutukset on ihan parasta mitä tietää. Toivo on kaikkiruokainen, syö mitä tarjotaan. Ei ole kuitenkaan perso ruualle, syö sen mitä tarvitsee ja lopettaa vaikka ruokaa olisi tarjolla. Toivo on aktiivinen tutkiskelija, ei mikään sohvaperuna. Toivo tuhoaa myös ruokailutornin, hyppää sen päälle niin, että koko torni kaatuu ja nappulat löytyy sitten pitkin lattiaa. Toivolla epäiltiin olevan herpes, koska silmät ja nenä rähmivät silloin tällöin. Mutta herpes on poissuljettu eläinlääkärin testeillä. Näillä näkymin silmien rähmiminen johtuu stressaavista tilanteista. Hertta lienee Toivon täti. Iältään n. 3v . Ujo tarkkailija tyyppi. Tarvitsee Toivon tukea lähes kaikessa. Antaa rapsuttaa itseään jos Toivo on vierellä. Hertta siristelee silmiään ihmiselle ja tarkkailee arjen askareita. Syö sen mitä tarvitsee, ei ahmi. Syö allergia ruokaa toistaiseksi. Ihottumaa korvien takana joka ei kuitenkaan häntä haittaa. Ajoittain rapsuttelee korviaan. Hakee yhteiseen kotiin Toivon kanssa. Pienet lapset pelottaa, menee piiloon. Hertta ei ole sylikissa, viihtyy kuitenkin ihmisen lähellä. Kissat luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Luovutusmaksu: 350 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Toivolle ja Hertalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Toivolle ja Hertalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

SIPE ja SAKU


Laji: Kissa
Syntynyt: ikä noin 3 vuotta
Sukupuoli: uros

Sipe ja Saku - kissapojat etsimässä yhteistä rauhallista kotia Sipe (musta) on tästä kaksikosta rohkeampi, uteliaampi ja hassumpi, siksi sijaiskodissa kutsutaan häntä myös höpöksi. Sipe rakastaa tähystellä ikkunasta lintuja, oravia ja mitä ikinä hän sattuu näkemäänkään. Luonnon eläimille voikin sisätiloista turvallisesti säksättää ja vähän tassulla taputella ikkunan pintaa samalla. Sipelle olisikin erityisen tärkeää saada tähystyspaikka, tai useampi, ikkunan ääreen. Sipe uskaltaa tulla haistelemaan turvallisen ja rauhallisen ihmisen kättä, mutta kosketuksesta ei hänkään vielä välitä. Saku (beigeoranssi) onkin varsin komea kissaherra, muttei taida itse ihan ymmärtää kuinka söpö hän onkaan. Sakukin saattaa tulla välillä Sipen seuraksi ikkunalle seuraamaan ulkomaailman touhuja, mutta viihtyy eniten sivummalla nautiskelemassa hiljaisesta maailmanmenosta. Saku on tästä kaksikosta ujompi ja arempi eikä uskalla vielä tulla kosketusetäisyydelle, ja jos ihminen lähestyy liian lähelle, saattaa oman arvonsa tunteva komistus vetäytyä kauemmas ja vähän kiltisti sähähtää. Pojat tykkäävät leikkiä itsenäisesti ilman ihmisen sekaantumista asiaan. Leikkiä heillä on yhdessä ja erikseen, Sipen ollessa kuitenkin leikkisämpi. Välillä pojat ottavat yhdessä juoksusprinttejä, välillä vähän painitaan, mutta sitten vetäydytään taas päikkäreille vieri vieressä tai sitten näköetäisyydelle kaverista. Sipe saattaa myös painia ihan itsekseen maton kanssa, jos Sakua ei juuri silloin painileikit kiinnosta. Sakukin saattaa välillä innostua leikkimän ihan itsekseen leikkihiirellä tai -pallolla. Pojat ovat vahvasti toisiinsa tukeutuva kaksikko, joten heille pitäisi ehdottomasti löytyä yhteinen, rauhallinen koti, jossa on mahdollisimman vähän muutoksia tiedossa, että voivat rauhassa jatkaa rohkaistumista. Kumpikaan heistä ei pidä kovista äänistä ja nopeista liikkeistä, joten pikkulapsiperhe ei ole heille oikein sopiva. Paras koti heille voisikin olla aikuisen pariskunnan tai sinkkutalouden koti, jossa riittää rauhallista seuraa. Nykyisessä sijaiskodissa heillä ei ole kokemusta muista eläimistä saatika lapsista, mutta rohkeasta kissakaverista voisi olla hyötyä molemmille Pojat luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Luovutusmaksu: 350 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Sipelle ja Sakulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit näille pojille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MANU


Laji: Kissa
Syntynyt: toukokuu 2023
Sukupuoli: uros

Manu on sosiaalinen ja energinen nuoriherra. Manu löytyi orpona luonnosta mutta on kasvanut sijaiskodissa toisen samanikäisen orpopennun kanssa. Sijaiskodissa Manu on tottunut myös aikuisiin kissoihin ja nauttii painia isommankin kaverin kanssa. Manu on hyvin leikkisä ja voi hyvin soveltua monenlaiseen kotiin sosiaalisuutensa ja uteliaisuutensa vuoksi. Manu luovutetaan madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Manulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Manulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

SÄVEL


Laji: Kissa
Syntynyt: toukokuu 2023
Sukupuoli: uros

Sävel on sosiaalinen ja rohkea kollipoika, varsinainen riiviö. Kiipeilee ihmisen jalkoja pitkin, hyökkää varpaisiin ja tykkää muutenkin käyttää ihmistä kiipeilytelineenä. Kova puskemaan ja kehräämään. Sävel kaipaa todella paljon seuraa ja aktiviteettejä joten ei sovellu ainoaksi kissaksi vaan tarvitsisi kissakaverin uudessa kodissa. Sävel luovutetaan madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna. Emo on fiv/felv-testattu neg. Luovutus aikaisintaan 15.9.2023.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Sävelelle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Sävelelle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

SOINTU


Laji: Kissa
Syntynyt: toukokuu 2023
Sukupuoli: uros

Sointu poika on porukan rämäpää. Menee minne vain ja tekee mitä vain lelun perässä. Sointu on pennuista vikkelin ja nopein ja kovin leikkimään. Sointu on ihmistä kohtaan vielä vähän arka, tulee kyllä luokse mutta kosketus jännittää vielä. Soinnulle voisi sopia kissakaveri uudessa kodissa. Sointu luovutetaan madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna. Emo on fiv/felv-testattu neg. Luovutus aikaisintaan 15.9.2023.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Soinnulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Soinnulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MAIKKU


Laji: Kissa
Syntynyt: syksy 2021
Sukupuoli: naaras

Maikku tuli yhdistykselle pentuineen. Maikku on vielä arka ja vaatii sosiaalistamista myös tulevassa kodissaan. Maikku seurailee kauempaa ihmisen toimia ja tulee syömään ihmisen läsnäollessa. Maukku luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Maikku on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Maikkullle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Maikkule.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MILLI


Laji: Kissa
Syntynyt: kesäkuu 2023
Sukupuoli: naaras

Milli on utelias pieni tyttönen. Milli on hieman arempi erityisesti vieraita ihmisiä kohtaan mutta tuttu ihminen saa häntä silittää vaikka hän ei itse siliteltäväksi tulisikaan. Milli tykkää seurata ihmisen touhuja. Milli luovutetaan madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna. Emo on fiv/felv-testattu neg. Luovutus aikaisintaan 17.9.2023.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Millillle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Millille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MOTJA


Laji: Kissa
Syntynyt: kesäkuu 2023
Sukupuoli: naaras

Motja on utelias tyttö. Motja on hieman arempi erityisesti vieraita ihmisiä kohtaan mutta tuttu ihminen saa häntä silittää vaikka hän ei itse siliteltäväksi tulisikaan. Motja luovutetaan madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna. Emo on fiv/felv-testattu neg. Luovutus aikaisintaan 17.9.2023.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Motjallle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Motjalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info