Kotia etsivät

SONJA


Laji: Kissa
Ikäarvio: Syntynyt 2016
Sukupuoli: naaras

Tässä on aivan ihana Sonja. Sonja on arviolta 5-6 vuotias ulkona elänyt tyttönen. Sonja on täysin kesy mutta sylikissa hän ei ole. Rapsutukset ja silitykset ovat Sonjan lempijuttuja. Sonjan on oltava uuden kodin ainoa kissa koska ei tule toimeen muiden kissojen kanssa sekä erikoisruokavalionsa vuoksi. Sonjan ruuan sulatus on kokenut kovia entisessä elämässä ja vatsa turvottaa herkästi ja vatsa menee löysäksi. Sonjan on syötävä loppu elämänsä: Royal Canin gastrointestinal fibre response kuivaruokaa, Virbac neutered&entire kuivaruokaa sekä silloin tällöin 1-2 kertaa viikossa Royal Canin neutered weight balance märkäruokaa. Ruokaa on myös säännösteltävä! Sijaiskodissa hän on saanut sekoituksen molempia kuivaruokia aamuisin ja iltaisin. Kun hän on syönyt niin ruokakuppi otetaan pois. Pakkanen on purrut Sonjan korvanlehdet, neiti on siitäkin huolimatta erittäin kaunis. Myös lapset, kovat äänet ja äkkinäiset liikkeet jännittävät joten Sonjaa ei luovuteta lapsiperheisiin eikä koteihin jossa on muita eläimiä, ainakaan kissoja tai koiria. Sonja on kiltti, hellyyttä rakastava ja kovasti jutteleva neitonen josta saa maailman parhaan ystävän! Sonja luovutetaan madotettuna, rokotettuna kahteen kertaan, sirutettuna ja leikattuna sekä fiv/felv-testattuna (neg.) .

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Sonjalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Sonjalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

VIIRU (Varattu)


Laji: Kissa
Ikäarvio: Syntynyt 2019
Sukupuoli: naaras

Viiru etsii omaa loppuelämän kotia. Viiru on hyvin utelias nuori neiti, joka on oppinut luottamaan ihmiseen vaikka onkin vielä hieman varuillaan. Hän hakee kuitenkin ihmiseltä rapsutuksia ja kiehnaa jaloissa ja nauttii jopa saunomisesta. Viirulle kissakaverit ovat tärkeitä, joten tulevassa kodissa tulee olla kissa tai kissoja. Koirakotiin Viiru ei sovellu, sillä Viiru pelkää koiria. Viiru tykkää leikkiä yksikseen ja nauttii myös kun häntä leikitetään. Sijaiskotiin tullessaan Viirulla oli ripuliongelmia mutta asiaa tutkittiin laajasti eläinlääkärissä, mutta mitää syytä ei löytynyt. Viiru saattaa siis esim. stressatessaan reagoida niin että vatsa ei toimi kunnolla. Kuitenkin nyt on jo monta kuukautta asusteltu sijaiskodissa ilman minkäänlaista ripulointia. Viiru luovutetaan madotettuna, rokotettuna kahteen kertaan, sirutettuna ja leikattuna sekä fiv/felv-testattuna (neg.) .

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Viirulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Viirulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

SILVIA ja ESTELLE


Laji: Kissa
Ikä: Silvia synt.2018 ja Estelle synt. kevät 2021
Sukupuoli: naaras

Silvia on emo ja Madeleine on hänen pentunsa. Silvia aristaa vielä ihmistä mutta alun suhinat ihmistä kohtaan ovat jääneet pois ja se uskaltaa jo hieman rentoutua ihmisen seurassa vaikka ei vielä lähelleen päästä. Silvia tykkää kuunnella kun sille juttelee ja se räpsyttää silmiään vastaukseksi. Estelle on vielä hiukan arka, mutta rohkaistuu joka päivä. Päivisin nukkuu vielä pääosin, mutta klo 21 alkaa vauhdikas ralli emon ja siskon kanssa. Se sietää hyvin myös muut kissat sekä isot koirat, vaikkei koirien ylin ystävä olekaan. Toisiin kissoihin on mukava puskea itseään. Lapsiin se ei ole tottunut. Estelle tykkää myös tutkia paikkoja ja kulkee joskus ihmisen perässä tarkkailemassa mitä tämä tekee. Silittää se ei vielä anna, mutta katsoo tarkkaan miten sisko antaa silittää itseään. Puhumisesta Estelle pitää, se räpsyttää silmiä ihmiselle takaisin. Tytöt luovutetaan leikattuna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna x2. Emo Silvia on fiv/felv-testattuna (neg.)

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Silvialle ja Estellelle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit äidille ja tyttärelle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MADELEINE


Laji: Kissa
Ikä: Syntynyt kevät 2021
Sukupuoli: naaras

Madeleine on yksi Silvian pennuista. Aluksi arka Madeleine on kesyyntynyt paljon sijaiskodissa ja tulee hakemaan herkutkin kädestä ja antaa tutun ihmisen silitellä itseään. Madeleine pitää leluista ja leikkimisestä, ja tykkää myös siitä että ihminen leikittää sitä. Madeleine on tottunut isoihin koiriin ja muihin kissoihin sijaiskodissa. Lapsista ei ole Madeleinella kokemusta. Madeleine luovutetaan leikattuna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna x2. Emo on Fiv/felv-testattu (neg.).

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Madeleinelle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Madeleinelle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MIKKI


Laji: Kissa
Ikä: Syntynyt toukokuu 2021
Sukupuoli: uros

Mikki on kuusivarpainen, nuori ja sosiaalinen pojan alku. Mikki on tullut yhdistykselle kodinvaihtajana. Mikki on elänyt tähän asti kaksin entisen omistajansa kanssa ja on sitä myöden kiintynyt ihmiseen. Mikki saattaa tulla kaveriksi jopa saunaan ja muutenkin tykkää olla siellä missä ihminenkin on. Mikki on tottunut koiriin ja lapsiin. Toisista kissoista ei ole kokemusta. Olisiko sinulla tarjota loppuelämän koti tälle ihanalle ihmistä rakastavalle pojalle! Mikki luovutetaan leikattuna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna x2.

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Mikille?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Mikille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

ALMA


Laji: Kissa
Ikä: Syntynyt syksy 2020
Sukupuoli: naaras

FIV-positiivinen Alma etsii omaa loppuelämän kotia ainoana kissana tai fiv-kissan kaveriksi. FIV heikentää kissan vastustus kykyä muita taudin aiheuttajia kohtaan. Virusta kantava kissa voi kuitenkin elää pitkänkin elämän. FIV on kissojen oma virus, se ei tartu ihmisiin tai muihin eläimiin. Kissojen välilläkään tauti ei kovin herkästi tartu, vaan tartunnan saamiseen vaaditaan yleensä veri- tai sylkikontakti. (esim.astuminen tai purema). FIViin ei ole parannuskeinoa mutta aktivoimaton FIV ei näy kissan arjessa mitenkään Tärkeintä FIV kissan hoidossa on pitää rokotukset ajantasalla, madottaa ja tarjota laadukasta lihapitoista ruokaa. Alma on rauhallinen tyttö joka kaipaa rauhallista kotia. Alma tulee omaa tuttua ihmistä vastaan innoissaan ja antaa silittää ja pitää sylissä. Alma on kuitenki säikky ja saatat Alman pelästyessä saada vähän kynsistä. Rauhallisen, hieman aran luonteen vuoksi Almaa ei suositella lapsiperheeseen. Sijaiskodin pientä koiraa Alma pelkää joten koira kotikaan ei välttämättä ole sovelias Almalle. Toisista kissoista ei ole kokemusta tai tietoa tulisiko toimeen. Alma luovutetaan leikattuna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna x2. Alma on fiv-positiivinen!

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Almalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Almalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info