Kotia etsivät

SIPE ja SAKU


Laji: Kissa
Syntynyt: ikä noin 3 vuotta
Sukupuoli: uros

Sipe ja Saku - kissapojat etsimässä yhteistä rauhallista kotia Sipe (musta) on tästä kaksikosta rohkeampi, uteliaampi ja hassumpi, siksi sijaiskodissa kutsutaan häntä myös höpöksi. Sipe rakastaa tähystellä ikkunasta lintuja, oravia ja mitä ikinä hän sattuu näkemäänkään. Luonnon eläimille voikin sisätiloista turvallisesti säksättää ja vähän tassulla taputella ikkunan pintaa samalla. Sipelle olisikin erityisen tärkeää saada tähystyspaikka, tai useampi, ikkunan ääreen. Sipe uskaltaa tulla haistelemaan turvallisen ja rauhallisen ihmisen kättä, mutta kosketuksesta ei hänkään vielä välitä. Saku (beigeoranssi) onkin varsin komea kissaherra, muttei taida itse ihan ymmärtää kuinka söpö hän onkaan. Sakukin saattaa tulla välillä Sipen seuraksi ikkunalle seuraamaan ulkomaailman touhuja, mutta viihtyy eniten sivummalla nautiskelemassa hiljaisesta maailmanmenosta. Saku on tästä kaksikosta ujompi ja arempi eikä uskalla vielä tulla kosketusetäisyydelle, ja jos ihminen lähestyy liian lähelle, saattaa oman arvonsa tunteva komistus vetäytyä kauemmas ja vähän kiltisti sähähtää. Pojat tykkäävät leikkiä itsenäisesti ilman ihmisen sekaantumista asiaan. Leikkiä heillä on yhdessä ja erikseen, Sipen ollessa kuitenkin leikkisämpi. Välillä pojat ottavat yhdessä juoksusprinttejä, välillä vähän painitaan, mutta sitten vetäydytään taas päikkäreille vieri vieressä tai sitten näköetäisyydelle kaverista. Sipe saattaa myös painia ihan itsekseen maton kanssa, jos Sakua ei juuri silloin painileikit kiinnosta. Sakukin saattaa välillä innostua leikkimän ihan itsekseen leikkihiirellä tai -pallolla. Pojat ovat vahvasti toisiinsa tukeutuva kaksikko, joten heille pitäisi ehdottomasti löytyä yhteinen, rauhallinen koti, jossa on mahdollisimman vähän muutoksia tiedossa, että voivat rauhassa jatkaa rohkaistumista. Kumpikaan heistä ei pidä kovista äänistä ja nopeista liikkeistä, joten pikkulapsiperhe ei ole heille oikein sopiva. Paras koti heille voisikin olla aikuisen pariskunnan tai sinkkutalouden koti, jossa riittää rauhallista seuraa. Nykyisessä sijaiskodissa heillä ei ole kokemusta muista eläimistä saatika lapsista, mutta rohkeasta kissakaverista voisi olla hyötyä molemmille Pojat luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Luovutusmaksu: 350 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Sipelle ja Sakulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit näille pojille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MAIKKU


Laji: Kissa
Syntynyt: syksy 2021
Sukupuoli: naaras

Maikku tuli yhdistykselle pentuineen. Maikku on vielä arka ja vaatii sosiaalistamista myös tulevassa kodissaan. Maikku seurailee kauempaa ihmisen toimia ja uskaltautuu tulemaan syömään ihmisen läsnäollessa. Maikku tykkäisi jos tulevassa kodissa olisi hänelle kissakaveri. Maikku luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Maikku on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Maikulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Maikulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

HERTTA


Laji: Kissa
Syntynyt: 2019
Sukupuoli: naaras

Hertta ujo tarkkailija tyyppi. Hertta tarvitsee tulevassa kodissaan kissan kaverikseen. Hertta hakee tukea toisista kissoista ja antaa rapsuttaa itseään myös toisen kissan ollessa vierellä. Hertta siristelee silmiään ihmiselle ja tarkkailee arjen askareita. Syö sen mitä tarvitsee, ei ahmi. Pienet lapset pelottaa, joten etsii rauhallista aikuisten kotia. Hertta ei ole sylikissa, viihtyy kuitenkin ihmisen lähellä. Hertta asuu samassa sijaiskodissa Toivon kanssa ja voi myös muuttaa Toivon kanssa samaan kotiin. Hertta luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Hertta on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Hertalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Hertalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

SEELA


Laji: Kissa
Syntynyt: toukokuu 2023
Sukupuoli: naaras

Seela tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Sisarensa Reginan kanssa leikkivät kovasti, samoin leikkisän isomman kissan kanssa. Se rakastaa kiipeillä joka paikassa. Ihminen vähän jännittää, joten se ei anna koskea vielä muutoin kuin syödessä. Silityksistä se tykkää jos ei näe kättä joka niitä antaa. Silloin juostaan pois, mutta saatetaan tulla puskemaan itseään ihmisen jalkoihin kuitenkin. Se on utelias, kuuntelee puhetta ja hakeutuu samaan tilaan ihmisen kanssa. Seela tulee hakemaan kädestä nameja kun ihminen istuu lattialla. Onpa jopa kiivennyt jalan päälle istumaan kun on annettu herkkuja. Märkäruoka ei kauheasti maistu, mutta nappulat menevät hyvin. Samoin raakalihapullat ja esimerkiksi pilkotut silakkafileet ovat sen herkkua. On asunut isojen koirien kanssa, mutta ei välitä niistä. Seelan ujouden takia parasta olisi rauhallinen aikuiskoti, jossa ei ole lapsia eikä innokkaita koiria. Kissakaveri olisi hyvä olla. Seela luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Seelan emo on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Seelalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Seelalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

REGINA


Laji: Kissa
Syntynyt: toukokuu 2023
Sukupuoli: naaras

Tämä tumma kilpparityttö on varsin itsetietoinen reipas nuori kissanalku. Sisarensa Seelan kanssa leikkivät kovasti, samoin leikkisän ison kissan kanssa. Regina on äärettömän utelias ja leikkisä. Se rakastaa kiipeillä joka paikassa. Se myös tiputtaa mielellään esineitä ja kukkasten lehdillä on kiva leikkiä. Se ei syö niitä, mutta läpsii tassuillaan lehtiä. Ihminen vähän jännittää, joten se ei anna koskea vielä. Kuuntelee kyllä puhetta ja hakeutuu samaan tilaan ihmisen kanssa. Tulee kyllä hakemaan kädestä nameja kun ihminen istuu lattialla. Se katselee mielellään kun silittää muita kissoja ja kun muut kissat kehräävät ja pyörivät kaivaten masurapsuja, Regina pyörii vieressä. Kosketus kiinnostaa kovasti, mutta vielä jännittää. Märkäruoka ei kauheasti maistu, mutta nappulat menevät hyvin. Samoin raakalihapullat ja esimerkiksi pilkotut silakkafileet ovat sen herkkua. On asunut koirien kanssa, mutta ei välitä niistä. Saattaa suhista ja poksua koirille, mutta väistää niitä eikä käy päälle. Arkuuden takia parasta olisi rauhallinen aikuiskoti, jossa ei ole lapsia eikä innokkaita koiria. Kissakaveri olisi hyvä olla. Regina luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Reginan emo on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Reginalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Reginalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

TOIVO


Laji: Kissa
Syntynyt: kevät 2021
Sukupuoli: uros

Toivo on energinen nuoriherra, joka on mielellään kaikessa mukana. Toivo antaa ottaa syliin, mutta ei viihdy siinä pitkään. Hän tykkää nukkua ihmisen jaloissa ja rakastaa harjaamista ja rapsutuksia. Toivo on kaikkiruokainen mutta ei kuitenkaan perso ruualle vaan syö sen mitä tarvitsee ja jättää ruuan kuppiin jos on masu täynnä. Toivo on aktiivinen ja kissa kaverikin voisi olla hänelle hyväksi. Toivo luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Toivolle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Toivolle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

PATU


Laji: Kissa
Syntynyt: huhtikuu 2023
Sukupuoli: uros

Patu on komea nuoriherra. Patu ei vielä anna ihnmisen koskea itseään mutta pienestä arkuudesta huolimatta, Patu on hyvin aktiivinen ja utelias. Patu ei pelästy ovikelloa ja vieraita mutta ei lähempää kontaktiakaan halua vieraisiin ottaa. Patu leikkisä ja tykkää palloista ja etenkin kepin varressa olevista naruleluista kun ihminen leikittää sitä. Patu tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Patu luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Patu on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Patulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Patulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MIMOSA


Laji: Kissa
Syntynyt: toukokuu 2023
Sukupuoli: naaras

Mimosa on utelias, haistelee sohvan käsinojalta jopa ihmisen hiuksia ja kasvoja kun ihminen kyykyssä hiekka-astioita siivoomassa. Koskettaa ei Mimosaa ihminen vielä saa kun nenänpäähän sormella mutta Mimosa itse koskee tassulla ihmisen kättä kun sohvalla istutaan; täppää monta kertaa uteliaana kättä, ilman kynsiä. Mimosa on kova leikkimään sekä ihmisen kanssa että veljensä Martin kanssa jonka kanssa elelee. Koiraan ja muihin kissoihin Mimosa on tottunut pleksi-/verkko-oven takaa. Mimosa luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Mimosa on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Mimosalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Mimosalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

RÖLLI


Laji: Kissa
Syntynyt: 6-vuotias
Sukupuoli: naaras

Rölli on arviolta 6 vuotias kissaneiti. Rölli tuli yhdistykselle kodinvaihtajana. Hän arka mutta rohkaistuu koko ajan. Tykkää rapsutuksista mutta sen lähempää kontaktia ei vielä halua. Röllin turkki saattaa vaatia harjausta silloin tällöin ettei pehmeä karva takkuunnu. Ei tee tuttavuutta muiden kissojen kanssa joten ei tietoa miten suhtautuisi toiseen kissaan kotioloissa. Rölli luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Rölli on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Röllille?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Röllille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

TAAVI ja VIIVI


Laji: Kissa
Syntynyt: kevät 2023
Sukupuoli: uros ja naaras

Kotia etsivät yhdessä 9kk ikäiset sisarukset Taavi (oranssi/valkoinen) ja Viivi (kilppari). Molemmat ovat reippaita viime kevään pentuja. Ne ovat leikkisiä, tykkäävät silittelystä ja ruoka maistuu. Tottuneet rauhalliseen koiraan. Taavilla todettiin pentuna paper bone disease, joka tarkoittaa sitä, että luun pinnalta puuttui kuorikerros. Tassut vääntyivät hassusti. Taavi väsyi helposti ja nukkui paljon, koska liikkuminen vei voimia. Se ei kuitenkaan haitannut menoa mitenkään hereillä ollessa. Se kiipeili tikkailla ja verkko-ovessa kuin vanha tekijä. Taavin onni oli ettei siltä löytynyt yhtään murtumaa, mikä on yleistä PBD- sairaudessa. Taavi kuvattiin Koirakissaklinikalla ja se sai avuksi Virbac Cat Baby Pre Neutered- ruokaa, jota se söi eläinlääkärin ohjeiden mukaan ainoana ruokana. Nyt ollaan siirtymässä saman sarjan Adult-ruokaan. Myöhemmin ruoan voi vaihtaa toiseen, mutta vielä ainakin syksyyn asti saa tuota ruokaa. Taavin luusto ja jaksaminen on vahvistunut ja meno on yltynyt sen mukaan. Sairauden vuoksi Taavi kastroitiin vasta hiljakkoin, jotta luusto sai hormoneista tukea kasvuunsa. Viivillä (eikä pentueen muilla pennuilla) ole sairautta. Taavi ja Viivi eivät ole tottuneet lapsiin. Heille toivotaan rauhallista kotia, jossa on myös heille aikaa. Uuden kodin pitää myös sitoutua Taavin sairauden hoitoon erikoisruoalla ja tarvittaessa käyttämään eläinlääkärissä Sisarukset luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Luovutusmaksu: 350 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Taaville ja Viiville?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit näille sisaruksille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

HULDA


Laji: Kissa
Syntynyt: 2021
Sukupuoli: naaras

Hulda on noin 3-vuotias erittäin kiltti ja sosiaalinen neitokainen. Hulda rakastaa silityksiä ja seuraa. Tulee toimeen toisten kissojen kanssa, koirasta ei ole tietoa. Hulda tuli yhdistykselle tiineenä ja synnytti viimeisen pentueensa marraskuussa. Hulda luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Hulda on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 200 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Huldalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Huldalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

HESSU


Laji: Kissa
Syntynyt: 1.11.2023
Sukupuoli: uros

Hessu on Huldan pentu. Hessu on pennuista arin ja ujoin. Tulee kyllä ihmisen lähelle ja katselee mitä ympärillä tapahtuu. Leikin avulla saa helposti unohtamaan ujostelun. Saa otettua syliin vaikkei siinä kovasti viihdykään vielä. Hessu luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Hulda-emo on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Hessulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Hessulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

HUGO


Laji: Kissa
Syntynyt: 1.11.2023
Sukupuoli: uros

Hugo on Huldan pentu. Hugo on utelias ja vilkas nuori mies. Kiinnostunut kaikesta mitä ihminen ja muut kissat ympärillä tekevät. Kaikessa mukana. Tulee mielellään ihmisen jalkojen viereen nukkumaan. Saa silittää ja ottaa syliin. Hugo luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Hulda-emo on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Hugolle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Hugolle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

HALLA


Laji: Kissa
Syntynyt: 1.11.2023
Sukupuoli: naaras

Halla on Huldan naaraspentu. Halla on rohkea ja utelias kissaneiti. Rakastaa ihmisessä kiipeilyä ja seurata ihmisen touhuja. Saa silittää ja ottaa syliin vaikkei sylissä vielä kovin kauaa viihdykään. Halla luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Hulda-emo on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Hallalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Hallalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

HILU


Laji: Kissa
Syntynyt: 1.11.2023
Sukupuoli: naaras

Hilu on Huldan toinen naaraspentu. Hilu on siskoaan Hallaa huomattavasti rauhallisempi ja ujompi. Tulee kuitenkin välillä ihmisen jalkoihin pyörimään silityksiä kerjäämään. Nopea ja ketterä kun innostuu leikkimään. Saa silittää ja ottaa syliin vaikkei kauaa sylissä viihdykään. Hilu luovutetaan madotettuna, leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna. Hulda-emo on fiv/felv-testattu neg.

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Hilulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Hilulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info